dränering

Ö-viks schakt & frakt AB

Varför ska du dränera om din fastighet?

 

En fastighetsdränering med eller utan källare är nödvändigt för att leda bort vatten från huset, som annars kan skada både vägg och husgrund.

 

Den vanligaste anledningen att dränera om sitt hus är för att förhindra fuktproblem i källaren. En ny dränering ger ett bättre inneklimat genom lägre fuktnivå. Du kan även välja att tillägsisolera källarväggarna i samband med dräneringen, detta ger en lägre uppvärmningskostnad.

Självklart kan du även välja att montera enbart platonmatta vid din omdränering, skillnaden är att du väljer då bort isoleringen av din grund vi detta val.

 

Vid tillägsisolering använder vi av ett material som heter isodrän.

Isodränskivan består av limmade cellplastkulor som är omslutna av ett bitumenlim, vilket medför att skivan har en isolerande, dränerande och uttorkande effekt!

 

En dränering är ett projekt som kräver planering och kunskap. Vi på Ö-viks schakt & frakt har lång erfarenhet av husdräneringar och erbjuder en komplett lösning efter era behov.

 

Så när det gäller dräneringar anlita dem som vet och kan sin sak! Anlita oss! Ni kommer inte att bli besvikna. Självklart kan vi lämna en gedigen lista med referenser på arbeten vi utfört tidigare.

 

Ö-viks schakt & frakt har full ansvarsförsäkring och vi lämnar alltid garanti på våra jobb!

 

Kontakta oss redan idag för kostnadsfri offert

070-355 43 12 (Robin) eller info@osfab.se

 

Under fliken galleri finner ni lite bilder på några av arbeten vi utfört!

 

 

isodrän tilläggsisolering av grund

Platonamatta

Kontakta oss

 

 

Ö-viks schakt & frakt Sörberga 114

893232 Domsjö

info@osfab.se

070-355 43 12

 

 

 

Vi kan dränering!

Över 20 års erfarenhet!

 

Vi ger alltid kostnadsfria offerter!